3 Temmuz, 2018

İYİ PARTİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

SOSYAL MEDYADA YAYILAN İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’E BAŞKAN YARDIMCILIĞI TEKLİF EDİLDİĞİ HABERLERİ TAMAMEN ASILSIZDIR.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medyada tedavüle sokulan “Meral Akşener’e Başkan Yardımcılığı teklif edildi ve bu teklif, Akşener tarafından kabul edildi” haberlerini kesin bir dille yalanladı.

Çıray yaptığı açıklamada ‘Sosyal medyada hangi güçlerle ilişkili olduğu meçhul hesaplar üzerinden sayın Genel Başkanımız ‘amacı yıpratma olan’ bir operasyonun merkezine yerleştirilmek istenmektedir. Söz konusu hesaplardan Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e Başkan Yardımcılığı teklif edildiği ve Genel Başkanımızın da bu teklifi kabul ettiği haberleri servis edilmiştir. Bu haberin maksadının, Genel Başkanımızı töhmet altında bırakmak olduğu açıktır.

Biz İYİ Parti olarak, bu tür operasyonların artık olmadığı bir Türkiye mücadelesi veriyoruz. Bu çerçevede söz konusu haberlerin tamamen yalan, yanıltıcı ve gerçek dışı olduğunu bir kere daha vurguluyoruz. Milletimizin de öncelikle bizim yaptığımız açıklamaları dikkate almasını temenni ediyor ve bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Aytun Çıray